Vildar i vår civilisation

augusti 2, 2007 at 4:07 e m (brott och straff)

Det är vanligt med släktfejder i primitiva samhällen, och då är det förstås också så att det kommer att bli allt vanligare i Sverige i takt med att kulturbärare från dessa primitiva samhällen flyttar hit. I synnerhet har muslimtäta Malmö (särskilt Rosengård) börjat få allt mer släktfejdsrelaterade svårigheter. Och i kombination med avsaknad av respekt för vårt samhälle, våra lagar och domstolar med mera, så är det naturligt att följande inträffar: Blodigt slagsmål i Malmö tingsrätt.

Det finns en gräns för många hur många vildar ett civiliserat samhälle kan hysa innan det kollapsar, och vi närmar oss den gränsen.

Brasklapp: Det finns också folk som växer upp mitt i vårt samhälle, och som har civiliserade föräldrar, som ändå blir vildar (och folk som växer upp i primitiva skitländer som ändå blir civiliserade).

Tillbaka till huvudlinjen: Men vanligare är att man präglas djupt av sin kultur, och att folk som växer upp i skitkulturer löper betydligt större risk att bli vildar.

Annonser

3 kommentarer

  1. Anino said,

    Men, är inte vildarna ädla….??

  2. NQ said,

    Bara i feministers dagdrömmar…

  3. katinka glahd said,

    Nu kan vi börja att skymta vilket helvete som väntar kommande generationer av svenskar. Fy Fasen detta är det vidrigaste folkförräderiet i den moderna människans historia.Ett svek så vidrigt i sitt förakt för Sveriges folk ,att det får Vidkun quisling och hans anhang att framstå som en skock förvirrade ,diletantiska byfånar på den tiden det begav sig för dem.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: