Det lågintensiva inbördeskriget: våldtäkter

augusti 12, 2007 at 4:23 f m (islam)

Timesonline skriver om att somliga asiatiska muslimer i Storbritannien i stor omfattning ägnar sig åt (gäng)våldtäkt av unga vita flickor. De väljer specifikt ut vita flickor eftersom de är ”horor”. Från artikeln: ”Hundreds of young girls are already being passed around men within the Asian community for sex.” (Kom ihåg att ”asiater” är medias kodord för muslimer från asien, ofta pakistanier.)

Trots tidigare klagomål är det ingen som har gjort något åt detta. Varför? För att alla är rädda för att bli stämplade som rasister: ”… yet the authorities are unwilling to act because of fears of being labelled racist.”

Det är den vanliga prioriteringen, att det är viktigare att inte bli beskylld för att vara rasist än göra något för att förhindra att barn blir gängvåldtagna av vildar.

För det kan vi tacka våra politiker (med flera) och deras ”hatbrottslagar” och samhällsfientliga kampanjer. Det viktiga för dem är att stoppa motståndet mot dessa våldtäkter, inte våldtäkterna själva. Om en vit person så mycket som sneglar på en invandrare så riskerar den person åtal, men om muslimer systematiskt gängvåldtar så sätts inga resurser in, ingen tar det på allvar. Det är trots allt bara vita flickor som är offer, och förövarna har en skyddsstatus. Det är resultatet av de beslut som ”humanistiska” och ”goda” politiker som Måna Muslim fattar (även om hon uppenbarligen inte har något att göra med det aktuella fallet — hon är bara en passande symbol för den typ av politiker som avses).

Ovanstående är förstås inget undantag — det händer på många håll. Journalisten Arthur van Amerongen undersökte under en period den muslimska kulturen i Bryssel, och har bland annat följande att säga:

There’s a sort of lawlessness among Moroccans because they look down on our culture. Our women are all whores.

En muslimsk auktoritet, mufti, Muhammad Aashiq Ilahi Bulandshahri, säger:

The worst of sins are Infidelity (Kufr) and Polytheism (shirk) which constitute rebellion against Allah, The Creator. To eradicate these, Muslims are required to wage war until there exists none of it in the world, and the only religion is that of Allah.

Och en del av denna krigsföring är att våldta och förnedra icke-muslimska kvinnor och barn.

Norges Aftenposten hade för ett tag sedan en artikel om hur 65% av alla våldtäkter i Oslo utförs av invandrare (vilket oftast innebär muslimer), och ansvariga beslutade sig för att ta hjälp av imamer för att komma tillrätta med ”kvinnosynen” bland dessa muslimer. (För övrigt ett ovanligt ‘politiskt inkorrekt’ beslut, men jag gissar att de ändå inte går tillräckligt djupt i detta projekt, att de exempelvis inte vågar undersöka vilken roll Islam spelar i kvinnosynen.)

I Danmark stod de 5% som kom ifrån tredje världen (ofta muslimska nationer) för inte mindre än 76% av alla våldtäkter.

Politikernas lösning? Inrätta hatbrottsjourer, stärka hatbrottslagen, köra fler samhällsfientliga kampanjer, förbjuda den stora demonstration mot islamiseringen, mer invandring från dessa länder. Med mera. Allt för att göra det ännu svårare att framföra kritik mot dessa grupper. Det är för dem inte nog förrän hela kontinenten är körd i botten. Och för detta tjänar de mycket pengar, tagna från dig. Grattis, Svenne.

Annonser
%d bloggare gillar detta: