Hizbut Tahrir och Ahmadinejad

augusti 16, 2007 at 4:19 f m (islam)

I Indonesien, det land som ofta framhålls som ett exempel på ”moderat” Islam, samlades i dagarna över 70000 skrikade och flaggviftade muslimer från gruppen Hizbut Tahrir — en grupp som i likhet med många andra muslimska grupper världen över förespråkar global dominans av Islam. Icke-muslimer ska kuvas (eller dödas) och leva med muslimer som härskare.

Vår islamvänliga media är som vanligt tysta om evenemang som detta (och om det nämns så utelämnas oftast känsliga delar, särskilt rörande islamsk världsdominens). Om de hade rapporterat om ens 5% av alla dessa aktiviteter så hade det sannolikt haft en stark uppvaknande effekt på läsarna. Men de är tysta, samtidigt som många fortsätter hävda att media är anti-Islam. Media är tvärtom löjligt snälla mot Islam. Samma mönster som i förhållande till Tyskland under 30-talet. Man undvik kritik av nazisterna av rädsla för att skapa konflikter (och man attackerade t o m dem som försökte varna för Hitler — Churchill blev fördömd som ‘krigshetsare’. Tills hans förutsägelser slog in och nazisterna drog igång kriget.)

Så här sa Irans ”president” Ahmadinejad i dagarna:

There is no truth on earth but monotheism and following tenets of Islam and there is no way for salvation of mankind but rule of Islam over mankind

Annonser
%d bloggare gillar detta: