Muslimer kommenterar…

augusti 17, 2007 at 9:22 f m (islam)

Muslimernas kommentarer till situationen med rondellhunden Mohammed är belysande, och visar hur deras västfientlighet kan manifestera sig när den är fredlig (i motsats till de moskepredikningar där man öppet förespråkar våld och muslimers gudsgivna rätt att vara härskare över icke-muslimer.)

Här är några läsarkommentarer från muslimer. (För övrigt en positiv läsning, för en stor majoritet av alla kommentarer uttrycker motvilja mot muslimers ständiga bråkande och krävande.)

Yttrande frihet har INGET med detta o gö. DETTA kallas kränkning o d finns väll en LAG mot KRÄNKNING ELR??

Nej, inte om ”kränkning” är detsamma som att bara ”känna sig” kränkt (eller sårad, förolämpad, etc). Vilket jag har skrivit om här.

Det är klart att en avbilding av profeten mohamed är en kränkning för islam och muslimer inte bara i sverige över hela värden.

Självklart! Om någon ställer ut en teckning på Mohammed som rondellhund i Tälleruds hembygdsgård så är förstås så att Mohammed Abdul i Pakistan känner sig kränkt. Mycket kränkt. Och då är det bäst man aktar sig, för när Mohammed Abdul i Pakistan blir arg så åker bombbältet på. Allah akbar!

Det är häpnadsväckande att muslimer själva använder det som argument, att man ”förolämpar över en miljard muslimer” (som de ofta säger) när man avbildar Mohammed. Förstår de inte hur fanatiska och galna det får dem att verka? Otroligt. Och det blir inte bättre av att det faktiskt ligger något i det (vilket historien med de danska mohammedkarikatyrerna och mycket annat ger en indikation om). Men de försöker inte verka förnuftiga, utan att skrämmas. De vill visa hur stor ”armé” de har. Det är bäst att vi lyder, annars…

D e bara dåligt för sveriges rykte som landskap sverige har ett av VÄRLDENS bästa rykte utomlands VARFÖR förstöra ryktet för en enstaka person?

Tvärtom så förstörs ryktet om vi ger efter för hot och gnällande.

Annonser
%d bloggare gillar detta: