Sharia, nu!

augusti 31, 2007 at 7:39 f m (islam, yttrandefrihet)

Så har nu även Pakistan och OIC fördömt Lars Vilks teckningar. OIC är en global muslimsk organisation med inte färre än 57 medlemsländer.

De säger att tecknandet och publicerandet är blasfemiska och avskyvärda handlingar, och att Sverige ska bestraffa Lars Vilks och de tidningar som publicerade bilden. Med andra ord, vi ska styra vårt land i enlighet med muslimska lagar, sharia, menar representanter för hundra miljontals muslimer.

Jag hoppas att Lars Vilks ser över sin säkerhet. Flera mordhot har han fått redan, och fler lär det bli. (Det rör sig om åtskilliga mordhot.)

I övrigt kan nämnas att chefsredaktören för Nerikes Allehanda, en av de tidningar som publicerat mohammedhunden, gick med på att ha en ”dialog” med några muslimer. De, muslimerna, är hetsiga och kräver bland annat att vi måste ändra på lagen så att en publicering av teckningar på Mohammed som rondellhund blir förbjuden.

Uppdatering: Svd (och DN) har en artikel med en bild där pakistanier bränner en svensk flagga (eller försök till svensk flagga — den är grön istället för blå!), och bloggen kulturrevolution har en bild där man ser att muslimerna med stora bokstäver har skrivit ”DOWN WITH SWEDEN” och ”DEATH TO LARS VILKS”. För en teckning. Mysigt.

(Förresten så är det ju den bilden som finns i Svd:s artikel också, och på en tydligare bild i ett inlägg på Lars Vilks blogg ser man att det står ”LARISH”, inte ”LARS VILKS”. Grön flagga, Larish…)

Shariamuslimer, både de i Sverige och utanför, bör be om ursäkt för sitt beteende och sina krav.

Uppdatering 2: Vad är det med Svd:s blogglista egentligen? Först var jag med, sedan försvann jag, vilket jag tolkade som att jag blivit borttagen, sedan dök jag upp igen, och nu är jag borta igen. WTF? Det kanske finns två bloggansvariga, en ”islamofob” och en PKit, som slåss inbördes om vilka bloggar som ska tillåtas och vilka inte. Och varje gång den ena är borta ett ögonblack så ändrar den andra i blockeringsfiltret…  (edit: nu är bloggen tillbaka igen!)

Annonser

2 kommentarer

  1. 4n1n0 said,

    Tjena.

    Hörru, ska vi inte försöka be om ursäkt så att de inte blir så arga och ledsna på oss? De har ju faktiskt olja och heroin som vi i väst behöver.

  2. NQ said,

    Och tänk på alla flaggtillverkare som skulle gå i konkurs om det inte vore för dem.

    Lite sharia kan väl inte göra någon skada.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: