deja vu

februari 17, 2008 at 5:38 f m (Uncategorized)

Bloggen har mer eller mindre legat i dvala ett tag nu, men vilket bättre sätt att komma tillbaka på än med ett inlägg som dryper av islamofobi. Back to basics.

Vi befinner oss åter i en våg av protester mot karikatyrer, efter att Danmarks media återpublicerat dem som ett resultat av avslöjade planer på att mörda en av tecknarna.

Inte mycket nytt under solen: Muslimerna uttrycker sin oändliga kärlek till krigsherren Mohammed (vilket i sig borde få varningsklockorna att ringa för civiliserat folk) och hur ledsna och kränkta de blir när han blir avbildad.

Yttrandefrihet ska enligt dem inte innefatta möjligheten att säga eller göra något som kan uppfattas som kränkande och förolämpande, vilket, som jag har sagt många gånger förut, i så fall innebär slutet på yttrandefriheten, eftersom det alltid finns någon som känner sig kränkt. Vi behöver ingen yttrandefrihet för att försvara rätten att säga saker som ingen tar anstöt av, utan behöver den just för de saker som kan förolämpa och kränka.

Vi är bara smutsiga kuffar för somliga muslimer, och det är riktigt förnedrade för dem att vi gör som vi vill, att vi inte lyder dem.

Från Kaliber hittade jag följande video med islamistiska vildar. Från en demonstration i Danmark anordnat av Hizb-ut- Tahrir, – en islamistisk grupp som jag har skrivit om förut, som arbetar hårt för att uppnå muslimsk världsdominans, där icke-muslimer ska leva under förnedrande former och islamkritiker ska mördas.

Skåda de muslimska vildarna i vår civilisation:

“Det är endast kalifatet, som är i stånd att stoppa kränkningarna. En stat, som reagerar med svärd och inte med ord. En stat, som visar priset för att förnärma profeten.”

(Klicka här för en video till och en transkribering från samma demonstration)

Annonser
%d bloggare gillar detta: